Menu

Switch Language

Els espais de l'Hotel Mirallac

L‘Hotel Mirallac té espais interiors i exteriors per gaudir de bones estones, de la calma, de celebracions, de bons menjars, de plaers com degustar un gelat davant l’estany o relaxar-te a la piscina.

Sales

L‘Hotel ofereix amplis salons per a banquets, casaments, batejos, comunions o altres celebracions de grups que s’adapten a les seves necessitats. Als jardins de l’hotel es poden utilitzar pels aperitius a l’aire lliure.

Les sales també s’adapten a reunions d’empreses, convencions, presentacions públiques o activitats d’entitats, entre d’altres.

Terrasses

L‘Hotel ofereix les seves terrasses a l’exterior del restaurant, espais per als aperitius i àpats en un entorn privilegiat, zona de relax a l’aire lliure.

Piscina

La piscina de l’Hotel Mirallac és l’espai ideal per relaxar-te i guadir durant les teves vacances i celebracions. Està ubicada en una zona tranquil·la, de confort i a pocs metres de l’estany de Banyoles i el seu passeig.

A més la piscina, de grans dimensions, disposa d’un espai exclusiu per a nens separada de la part amb més fondaria. Al voltant hi ha accés lliure a gandules, zona verda i terrassa bar. Aquestes instal·lacions són exclusives pels clients de l’Hotel.