Menu

Switch Language

Banyoles té un entorn magnífic

Banyoles es troba situada al centre de les comarques gironines, en un emplaçament idoni per poder descobrir ràpidament tots els seus atractius.

Ens queda a tocar la neu del Pirineu, les platges i cales de la Costa Brava, els volcans de la Garrotxa, el paisatge de l’Empordà o l’oferta de la ciutat de Girona i de la mateixa comarca: el Pla de l’Estany.

girona hotelmirallacbanyoles

GIRONA

A només vint minuts, Girona exigeix passejar pel seu casc antic, endinsar-se en la seva majestuosa catedral, visitar els banys àrabs o resseguir els estrets carrers del Call jueu. La ciutat també convida a passejar per les seves Rambles, a mirar aparadors o a remenar les parades dels mercats o les botigues al carrer que habitualment paren.

Més info

cadaques hotelmirallacbanyoles

COSTA BRAVA

Amb poc més de mitja hora arribem a la Costa Brava i a les seves platges i cales d’aigües blaves i transparents. Viles com l’Escala, Empúries, Tossa de Mar, Calella de Palafrugell, Begur o Cadaqués són conegudes per tothom i molt recomanables de visitar. La Costa Brava és una suma de sensacions que et sorprendran des de Blanes fins a Portbou.

Més info

pirineu hotelmirallacbanyoles

PIRINEU

A poc més d’una hora amb cotxe arribem al Pirineu de Girona i a les seves estacions d’esquí. Ideal per viure l’autèntica alta natura de Girona.  Abans, podem parar a la vall de Camprodon, visitar el santuari de Núria tot agafant el cremallera o aturar-nos a conèixer el Monestir de Ripoll, una de les millors mostres de l’art romànic de la zona.

Més info

dali hotelmirallacbanyoles

EMPORDÀ

La veïna comarca de l’Alt Empordà destaca per la figura de Salvador Dalí i el seu museu de Figueres. Però l’Empordà també és tramuntana, planes i poblets; i és el mar brau tocat pel vent al Parc Natural del Cap de Creus. No us perdeu tampoc el Parc Natural dels Aiguamolls, un itinerari de gran interès faunístic i un hàbitat privilegiat.

Més info

garrotxa hotelmirallacbanyoles

GARROTXA

La comarca veïna de la Garrotxa ens ofereix, a pocs quilòmetres, molts atractius per conèixer. Són destacables el poble medieval de Besalú amb el seu majestuós pont de pedra i el call jueu i a només 10 minuts de l’Hotel Mirallac, el Parc Natural de la zona volcànica, la Fajeda de’n Jordà, petits pobles com Castellfollit o la mateixa capital, la ciutat d’Olot.

Més info

plaestany hotelmirallacbanyoles

PLA DE L’ESTANY

La nostra petita comarca es distingeix per està molt lligada al sistema lacustre de Banyoles que ha configurat un paisatge natural molt singular. Però també per tenir una riquesa patrimonial única, amb nombrosos jaciments arqueològics, rutes i tradicions; i la possibilitat de practicar l’esport, el senderisme o activitats aquàtiques en unes condicions excel·lents.

Més info