Menu

Switch Language

Descobreix la Banyoles més natural i cultural

La ciutat de Banyoles ofereix un ampli ventall d’activitats per descobrir la natura i la cultura de la zona

aeria estany banyoles_b

NATURA

Fer la volta a peu a l’Estany o amb bicicleta, visitar els estanyols i les noves llacunes, gaudir del paisatge des dels diferents miradors o escapar-se al bosc de les Estunes són activitats molt recomanables.

Més info

hotel mirallac banyoles plaçamajor

PATRIMONI

Cal conèixer el Barri Vell de Banyoles, el Museu Darder i l’Arqueològic, l’esglèsia de Sta. Maria. Visitar la muralla medieval, el jaciment neolític de la Draga o gaudir dels recs que travessen la ciutat des de l’Estany.

Més info

hotelmirallacbanyoles esport

ESPORT

Banyoles té un entorn ideal per a la pràctica de l’esport. És reconeguda com a la primera Destinació Turística Esportiva de Catalunya en rem, piragüisme, natació, ciclisme i triatló.

Més info

hotel mirallac banyoles rutes a peu

RUTES

Les rutes des de l’Hotel Mirallac són de gran varietat: tant de descoberta com d’altres més esportives com senderisme i BTT amb les que gaudeixes de la natura que envolta Banyoles i el seu estany.

Més info

club hipic banyoles hotel mirallac

HÍPICA

Diversos clubs hípics de la comarca organitzen rutes i excursions a cavall per descobrir indrets i paisatges rurals de la comarca per camins forestals d’una manera pausada i tranquil·la.

Més info

vol globus hotel mirallac banyoles

GLOBUS

Descobrir Banyoles i les comarques veïnes com la Garrotxa i els seus volcans des de l’aire és una possibilitat molt interessant i que no deixa indiferent a ningú.

Més info

Si desitja més informació pot consultar els webs de turisme, cultura i esport de l’Ajuntament de Banyoles aquí:

TURISME i ESPORT  TURISME  ACTIVITATS i VISITES GUIADES